Kolla upp potentiella kunders ekonomi

Att öppna ett eget företag är mångas dröm, att kunna arbeta när du vill och kanske även varifrån du vill. Men det är inte alltid en dans på rosor och det krävs ofta hårt jobb för att lyckas som egenföretagare. Det är viktigt att snabbt arbeta upp en stabil kundkrets så du kan känna trygghet med att veta att pengar kommer in varje månad, och det kan ta tid.

Kolla kreditvärdighet

När du vill bredda din kundkrets är det lätt att känna sig orolig, du kanske vill expandera, men du är osäker på om inkomsterna kommer att täcka utgifterna. Det är ett ständigt risktagande när du driver ett företag och vill expandera. För att öka din egen trygghet kan du göra ett grundligt förarbete över dina framtida kunder och samarbetspartners. Du kan exempelvis kolla upp kreditvärdigheten genom Guldbolag.

Guldbolag

Hos sajter som Guldbolag kan du få upplysningar om kreditvärdighet och den informationen du får därigenom kan vara direkt avgörande för vilka kunder du väljer att välkomna till företaget. Genom att kolla kreditvärdighet hos kunder gör du dig själv en tjänst och förhoppningsvis kan du slippa förlora pengar till människor som inte gör rätt för sig. För ett litet företag kan detta nämligen vara skillnaden mellan expansion eller konkurs.

Sickbitch

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *