Fördelar med att anlita revisor lokalt

Idag är det enkelt att samarbeta med revisorer på distans, eftersom mycket av det arbete som genomförs sker digitalt. Dessutom är det enkelt att hålla kontakten både via telefon och dator men det finns faktiskt fördelar med att anlita en revisor lokalt, istället för på distans:

  • Personlig relation – En revisor är en viktig person för ett företag och förtroendet till denne är minst lika viktigt. Genom att finnas nära varandra, och att kunna mötas ansikte mot ansikte utan en skärm emellan, kan man utveckla ner mer personlig och trygg relation.
  • Snabbare möten – Möten via videosamtal och telefon i all ära, men ibland är ett personligt möte mycket mer effektivt. Låt säga att du anlitat någon som arbetar med revision i Malmö, där du själv också håller till, och denne vill att du ska kolla på något eller skriva under något. Finns man på samma ort kan man lösa sådana saker på samma dag och man kommer få ett arbete som flyter på bättre.
  • Gynnar den lokala företagsamheten – Att samarbeta med lokala företag är bra för orten, eftersom man i många fall är beroende av varandra. Stötta din lokala revisor istället för att anlita någon långt bort! Det kommer i längden att gynna er båda men också orten ni är verksamma på.

Sickbitch

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *