Låna pengar inom 2 timmar!

Är du i behov av att smsa låna pengar till ett litet belopp? Vänd dig då till Folkia. Dom är ett företag som ger smslån. Att smsa låna pengar kan du göra på tre olika sätt. Du kan använda telefonen eller göra det via nätet eller om du redan är kund hos Folkia sedan tidigare smsa. Vill du sms låna är det enklast att göra det online. Vem som helst som är folkbokförd i Sverige och har en inkomst som överstiger 25 000 kronor är utan betalningsanmärkningar och har ett telefonnummer registrerat i sitt namn kan smsa låna.

Du kan smsa låna 1000 kronor 2000 kronor och 3000 kronor. Väljer du något som heter minilån kan du som lägst också sms låna 500 kronor. Dessa smslån är avsedda för en kort period på 30 dagar. Det finns också något som heter mikrolån. Detta lån kan du ta under dygnets alla 24 timmar. Eftersom det är Folkias önskan att ge människor små snabba lån på en kort tid då det kanske är svårt för dem att få lån hos banken har denna idé tagits emot med stort intresse. De senaste 2 åren har Folkia skaffat sig 60 000 nya kunder som varav 98% är nöjda med deras tjänster. Detta talar ju sitt eget tydliga språk.

Ansöker du om ett mikrolån när du ska smsa låna innan klockan 13:00 på vardagar så har du pengarna i börsen senast klockan 17:00 samma dag. Sköter du din avbetalning korrekt inom 30 dagar är du välkommen att smsa låna igen. Syftet med smslån är att hjälpa folk som tillfälligt har brist på kontanter och bara behöver låna en liten summa pengar under en kort tid. För dem är sms låna ett mycket bra alternativ. Alltså smsa låna hos Folkia och överbygg dina hål i plånboken snabbt och enkelt.

admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *